Reclame Kunststoffen

De reclame-branche in al zijn facetten voorzien wij van de specifiek geschikte kunststoffen. Voor buitenreclame (o.a.borden en losse letters ) wordt veel gebruik gemaakt van Hpl-plaat (volkern) en geschuimd pvc. Voor lichtreclame zijn er onze acrylaat en polycarbonaat platen (transparant en opaal).

Andere kunststoffen voor reclamegebruik (displays, mappen,dozen, koffertjes e.d.) zijn polystireen, pvc-folie en polyprop folie en dubbelwandige plaat. Ook  geschuimd pvc en acrylaat kunnen hier weer ingezet worden. Uiteraard kunnen al deze materialen behalve als (op maat gezaagde) plaat, ook door ons bewerkt worden tot half- of compleet product.

Alle mogelijke letters, logo´s en vormen van klein tot groot formaat (3000×2000 mm) frezen wij voor u op onze speciale Signalize-freestafel.

Letters, Logo´s & Vormen

Op onze grote (3000×2000 mm.)Signalize freestafel kunnen wij voor u alle mogelijke grote en kleine letters,signs, logo´s en vormen frezen, in een veelheid van kunststoffen. Wij hebben zelf de beschikking over een grote hoeveelheid fonts, maar het is ook mogelijk om te werken met door u aangeleverde ontwerpen, op floppy, cd of e-mail. Het is verstandig om eerst contact met ons op te nemen over het gewenste formaat (.dxf, .eps, .ai, .plt en dergelijke). Niet alleen het uitfrezen, maar ook het graveren van letters, logo´s en vormen is mogelijk.