Kunststof Advies

Adviezen voor kunststoftoepassingen en de bewerking en het gebruik van kunststoffen

COLLTEC is voor u een serieuze partner als het gaat om advisering op het gebied van kunststoffen, het gebruik, de bewerking en de toepassing  ervan.

Onze gedegen theoretische kennis en jarenlange praktijkervaring, zorgen er voor dat u met COLLTEC een sterke,  gecertificeerde partner heeft als het aankomt op het nemen van beslissingen op dit terrein.

Eisen en afwegingen betreffende een juiste kwaliteit/prijsverhouding, vereisen kennis van de materie. Met name bij de toepassing en bewerking van kunststof-halffabrikaten ontbreekt veelal de basiskennis. Vooral hierbij kan COLLTEC u van dienst zijn. Niet alleen met gerichte adviezen, maar ook met algemene voorlichting en cursussen.

Vanzelfsprekend is normaal gesproken ons advies aan u als klant gratis. Er zijn echter situaties, waarin dit advies dermate veel tijd kost, dat het ook voor ons onmogelijk is om hiervoor geen kosten in rekening te brengen. Hierbij valt te denken aan het uitvoerig testen van materialen in bijzondere situaties, het maken van uitgebreide berekeningen, tekeningen en proefmodellen en meer van dat soort tijdrovende werk. Wij hanteren hiervoor alleszins redelijke tarieven en gaan uiteraard eerst met u in overleg. Veelal ook kunnen de kosten weer geheel of gedeeltelijk verrekend worden bij een vervolgopdracht. Heeft u specifieke vragen, of wilt u een advies aanvragen?